Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
 


 

 

Játszóterekre, óvodákba, iskolákba, parkokba is ajánljuk ezt a pihenőházikót, háttámlás padokkal és asztallal.

   
 

 

Termékjellemzők:

A legkisebbekre gondoltunk Pihenőházikó termékünk fejlesztésénél is, hiszen méretei szerint bölcsődéseknek és óvodásoknak nyújt kellemes játék-, és pihenőfunkciót; háttámlás padokkal és asztallal várja a megpihenni vágyó kicsiket.

A termék nem rejt veszélyeket magában, mégis célszerű az 5 év alatti használó gyermekeket felnőttnek felügyelni. A Pihenőházikó mindkét oldalról nyitott termék. Környezetbarát, jó anyagokból készült, összeépítése és alaphoz rögzítése fém szerelvényekkel történik. Felületkezelése kültéri viszonyok között is tartós védelmet biztosít.

Ülőkemagasság: 400 mm

Elhelyezés, rögzítés:

A Pihenőházikó rögzítése a földben az átadott vasalatokkal, az elülső és hátsó gerendaelemek haránt rögzítésével történhet.


 

Az eszköz bruttó átadási ára:

156.210 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
38.100 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g