Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
 


 

 

Alapterület: 1200x1150 mm

Asztallap magassága: 700 mm

Asztallap mérete: 1200x600 mm

Szükséges terület: 4200x4200 mm

   
 

 

Termékjellemzők:

Játszóterekre, óvodákba, iskolákba, parkokba egyaránt ajánljuk ezt az asztal-pad kombinációt. A padok és az asztal közös lábszerkezete nagy stabilitást biztosít az egész építménynek ezért közterületekre történő kihelyezésre is ideális, ha a felnőttek vagy akár a gyermekek részére kívánunk kialakítani egy beszélgető pihenő helyet. Ezt az asztal-pad kombinációt gyártjuk rögzíthető lábakkal is ha szeretnék elmozdítás ellen helyhez rögzíteni a garnitúrát. Bármelyik változatot is választják biztos, hogy egy erős, nagy igénybevételt is jól bíró esztétikus készletet kapnak..

További információk

Alapanyag Bélmentes telített borovi fenyőből készül, kapupánt csavarozással összeállítva. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít..

 

Az eszköz bruttó átadási ára:

101.600 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
44.450 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g