Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Kiváló egyensúlyozó játék a kisebb, még bátortalanabb gyermekek kalandokhoz való szoktatására. Az Egyensúlyozó köteles – termékcsaládunk segítségével erősödik a kar izomzata és a gyermek limbikus rendszere is.

A terméket óvodások és kisiskolások számára ajánljuk.

A vázszerkezet és egyben állványzat hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből készül, ez a betonozható lábazat is. Az oszlopok végét anyagában színezett, a termékcsalád nevét fémjelző napraforgó motívum zárja. A terméket kompletten kínáljuk, így annak része a képen látható, erősített létrafokból készült lépegető, illetve a kapaszkodóként kialakított acélbetétes kötélszál is, amely vandál biztos acélbetétes kötélből készült.

 

TÖMEG 50 kg
MÉRETEK 2000 x 400 x 1500 mm
AJÁNLOTT KORCSOPORT

3-10 éves kor között

ALAPANYAG

hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből, a mászó-és fogódzó elemek anyagában színezett acélbetétes kötélből és erősített műanyagból készülnek.

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

300 mm

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

322.580 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
57.150 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g