Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Magyarországon és Európában is innovációnak számító sérült, fogyatékkal élő gyerekek számára kifejlesztett játszóeszköz.

A legfontosabb szerepet az integráció és a készség fejlesztés kapta, így a fogyatékkal élő gyerekek és az ilyen módon nem korlátozott társaikkal közösen tudják a játék adta élményeket élvezni.

A fekvő pozícióban is használható mérleghinta tervezésénél nagyon fontos szempont volt a könnyű megközelíthetőség és biztonságos használat kialakítása, hiszen ennél az eszköznél is célunk, hogy a terméket  a mozgásukban valamilyen módon korlátozott és más társaik egy időben használják. Ezért is alakítottunk ki különösen széles,  600 mm –es, íves fekvőfelületet az alacsony esésmagasság megtartása mellett, hogy az esetlegesen ismeretlen, hullámzó mozgásforma abszolút pozitív játékélmény lehessen.HDPE színezett műanyag és porfestéses felületkezeléssel ellátott fém felhasználásával készülő termék.A terméknek nem része az ütközés csillapítására használatos 2 db gumi.

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep, illetve olyan szilárd felület, amely a kerekesszékes használatot lehetővé és biztonságossá teszi.

 

 

TÖMEG 78 kg
MÉRETEK 1000 x 1100 x 3000 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-12 éves korig

ALAPANYAG

színterezett acélcső tartóláb és HDPE lemez

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

313.690 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
106.680 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
f t g