Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Magyarországon és Európában is innovációnak számító sérült, fogyatékkal élő gyerekek számára kifejlesztett játszóeszköz.

A legfontosabb szerepet az integráció és a készség fejlesztés kapta, így a fogyatékkal élő gyerekek és az ilyen módon nem korlátozott társaikkal közösen tudják a játék adta élményeket élvezni.

Elsősorban köztéri játszóterekre, mozgásukban korlátozott, kerekesszékkel közlekedő gyermekeknek ajánljuk ezt a remek szórakozást nyújtó forgó játékot. A forgó játékon kényelmesen és biztonsággal egy kerekesszékes gyermek és  két álló gyermek játszhat. Ezek a férőhelyek is hajlított korlát támaszkodóval vannak merevítve, hogy a termék biztonságosan használható legyen álló- és ülő helyzetben is.

 

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep, illetve olyan szilárd felület, amely a kerekesszékes használatot lehetővé és biztonságossá teszi.

 

 

A Kerekesszékes körforgó D150  termék részei: : betonozható talapzat 1db, tükörkeret 1db, platólemezek 2db (felépítmény), kapaszkodók

 

Esésmagasság: 400 mm

Javasolt esési tér:  D 6000 mm

 

Figyelembe kell venni, hogy a terméket teljesen vízszintes, sík, szilárd felületre kell helyezni.

 

Biztosítani kell továbbá, hogy a könnyen megközelíthető, egyéb köztéri eszközöktől megfelelő távolságra elhelyezett szerkezetet a mozgásában korlátozott felhasználó akadálymentesen meg tudja közelíteni.

Nem minősül az MSZ EN-1176:2008 játszótéri szabvány szerinti terméknek, így aszerinti tanúsítvánnyal nem kell rendelkeznie.

 

Fokozottan felhívjuk figyelmüket arra, hogy az eszköz használatára vonatkozó utasítások jól látható módon való kihelyezése a területileg/rendeletileg illetékes Üzembentartó feladata és kötelessége, ennek elmaradása esetén bekövetkező meghibásodásokért, személyi sérülésekért, bárminemű károkozásért a Gyártó felelősséget nem vállal!

TÖMEG 140 kg
MÉRETEK 1300 x 2000 x 2000 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-12 éves korig

ALAPANYAG

A forgó vázszerkezete hegesztett acélból készül sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel, színterezéses felületkezeléssel bevonva. A járófelület csúszásmentes, vízálló acéllemez. A kapaszokodó elemek sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel, porlakkozásos felületkezeléssel színezettek, az ülőfelületek és kreatív kiegészítő HDPE színezett műanyag panelből készül. A betonozható talapzat galvanizált acélból áll.

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

643.890 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
63.500 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
f t g