Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Magyarországon és Európában is innovációnak számító sérült, fogyatékkal élő gyerekek számára kifejlesztett játszóeszköz.

A legfontosabb szerepet az integráció és a készség fejlesztés kapta, így a fogyatékkal élő gyerekek és az ilyen módon nem korlátozott társaikkal közösen tudják a játék adta élményeket élvezni.

Egy személy felügyelet melletti használatára alkalmas, KIZÁRÓLAG mozgásukban korlátozott, kerekesszékkel közlekedő felhasználóknak készülthinta jellegű termék. Porfestéses eljárással színkezelt, csapágyon forgó felfüggesztési ponton rögzített termék, amelyen olajteleszkóp biztosítja a hinta előre-hátra kilengő, kontrollált mozgását. Ilyen teleszkóp van a rámpánál is beépítve.

Fokozottan felhívjuk figyelmüket, hogy a termék telepítésénél ( a lábazatok dűbeles rögzítésével történik, a szerelvényezett talprész a talajszint) figyelembe kell venni, hogy a terméket  teljesen vízszintes, sík, szilárd felületre kell helyezni(!)( Melléklet rajz szerint.) Biztosítani kell továbbá, hogy a könnyen megközelíthető, egyéb köztéri eszközöktől teljesen, kerítéssel elzárt szerkezetet a mozgásában korlátozott felhasználó akadálymentesen meg tudja közelíteni.

Az eszerint javasolt beépítési területigény 8500 *4500 mm.

Nem minősül az MSZ EN-1176:2008 játszótéri szabvány szerinti terméknek, így aszerinti tanúsítvánnyal nem kell rendelkeznie.

Fokozottan felhívjuk figyelmüket arra, hogy az eszköz használatára vonatkozó utasítások jól látható módon való kihelyezése a területileg/rendeletileg illetékes Üzembentartó feladata és kötelessége, ennek elmaradása esetén bekövetkező meghibásodásokért, személyi sérülésekért, bárminemű károkozásért a Gyártó felelősséget nem vállal!

 

 

TÖMEG 400 kg
MÉRETEK 2700 x 2500 x 3300 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-12 éves korig

ALAPANYAG

hegesztett  sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel, színterezéses felületkezeléssel bevonva. 

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

941.070 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
177.800 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
f t g