Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

Magyarországon és Európában is innovációnak számító sérült, fogyatékkal élő gyerekek számára kifejlesztett játszóeszköz.

A legfontosabb szerepet az integráció és a készség fejlesztés kapta, így a fogyatékkal élő gyerekek és az ilyen módon nem korlátozott társaikkal közösen tudják a játék adta élményeket élvezni.

A Homokozó játszóegység három játéktérből áll olyan magasságban kialakítva, hogy mindhárom rész elérhető és kényelmesen hozzáférhető legyen kerekesszékkel is. A legmagasabb, középső modulban található szitákból az alsó szinteken elhelyezett homoktárolókba lehet rostálni a homokot, kiszűrni a kavicsot és egyéb kincseket. A színes, játékos HDPE műanyag modulok hullámos vonalvezetése és azok szélesebbre hagyott padkarésze a karok pihentetésére is alkalmasak , illetve lehetővé teszik a homokpogácsák-, figurák kényelmes formázását is.

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep, illetve olyan szilárd felület, amely a kerekesszékes használatot lehetővé és biztonságossá teszi.

 

 

TÖMEG 70 kg
MÉRETEK 900 x 1200 x 2400 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-12 éves korig

ALAPANYAG

színterezett acélcső tartóláb és HDPE lemez

 

 

 


 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

279.400 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
71.120 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
f t g