Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Magyarországon és Európában is innovációnak számító sérült, fogyatékkal élő gyerekek számára kifejlesztett játszóeszköz.

A legfontosabb szerepet az integráció és a készség fejlesztés kapta, így a fogyatékkal élő gyerekek és az ilyen módon nem korlátozott társaikkal közösen tudják a játék adta élményeket élvezni.

Kreatív, igazi csapatmunkát kívánó eszköz, amelynek használatakor 4-6 gyermek együttműködésére van szükség. Az asztalon ugyanis több golyót kell a négy, egymástól szimmetrikusan távol eső célterülethez juttatni úgy, hogy a korong négy oldalán lévő kapaszkodót és asztallapot használjuk. Azok finom, összehangolt mozgatásával,  együttes billegtetésével sikerülhet csak a golyókat a célba juttatni.HDPE műanyag, UV álló vízhatlan zárófelület és színterezett acélrugó felhasználásával készül

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep, illetve olyan szilárd felület, amely a kerekesszékes használatot lehetővé és biztonságossá teszi.

 

 

TÖMEG 35 kg
MÉRETEK 500 x 1000 x 1000 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-12 éves korig

ALAPANYAG

színterezett acélrugó és HDPE lemez

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

264.160 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
31.750 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
f t g