Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Köztéri játszóterekre, óvodákba ajánljuk ezt a 6-8 gyermek számára remek szórakozást nyújtó forgó játékot. A forgón belül álló és ülő helyek is találhatóak, amiket korlát vesz körül, így biztonságosan használhatják a gyerekek.

 

TÖMEG 90 kg
MÉRETEK 1500 x 1500 x 1000 mm
ALAPANYAG

A forgó vázszerkezete hegesztett acélból készül sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel, porlakkozással bevonva. Forgathatóságát tömített csapágyazás biztosítja. A járófelület csúszásmentes, vízálló rétegelt lemezből készül. A betonozható rész galvanizált acél talapzatból áll.
A  termék három részből áll: : a betonozható keresztvas-tartótengelyből, az erre illeszkedő forgórészből (felépítmény) és a tengelyt lezáró virágrészből.

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

1000 mm

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

388.620 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
63.500 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g