Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló tornyunk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül.

A vár egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből.

A szemközti oldalon elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát és segíti a toronyba való fejutást, a túloldalon lévő poliészter beülőkaros csúszda minden gyermek kedvence.

A torony egy lengőhintával folytatódik. A hintaülőke típusa gumival borított alubetétes laphinta.

A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal.

 

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít.

Méret Alapterület: 7500x8250 mm, Magasság (földtől): 3400 mm
Alapanyag Lapragasztott borovi fenyőfa, porfestett fém elemek, 16 mm-es acélbetétes kötél, műgyanta mászókövek, alubetétes laphita, porszórt acél sarok zártszelvény, gyantával ragasztott üvegszál erősítésű beülőkaros csúszdalap és gúla alakú tető.
Ajánlott korcsoport 3-14 éves kor között
Esésmagasság 190 cm, esési tér: 7000 x 8250 mm
Szállítási adatok 7 elem, leghosszabb: 4200 mm, legnehezebb: 140 kg, területigény: 4200x1300x1700 mm
Súly (kg) 500

 

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

246.380 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
44.450 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g