Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Közterületi játszóterekre, iskolákba ajánlott sok funkciós játékvár függeszkedővel, amit a 3-14 év közötti gyermekek részére ajánlunk.

A játszóvárhoz 4 féle játék modul tartozik. Egyik oldalon egy 3 m hosszú poliészter üvegszál erősítésű beülőkaros csúszda van. A toronyba két oldalon lehet feljutni: egyik oldalon egy rámpán az arra erősített, mászást segítő mászókötéllel, míg a másik oldalon a nagyobbaknak való függőleges mászófalon, az azon kialakított nyíláson keresztül. Ezen a falon műgyanta mászóköveket helyeztünk el dobogómagasságig.

A játszótorony része a hozzáépített negyedik, függeszkedésre alkalmas modul, amelyen kiegészítő mászóelemként mászógumós mászókötél is segíti a felkapaszkodást.

 

TÖMEG 450 kg
MÉRETEK 6500 x 2400 x 3000 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-14 év között

ALAPANYAG

I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, lekerekített élű, szibériai vörös fenyő és kültéri ragasztású csúszásmentes lemez

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

2000 mm

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

810.260 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
137.160 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g