Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Klasszikus játszótéri kistorony, amely azonban a megszokottól eltérő formavilágával, játékos, színes és kreatív kiegészítőivel valóban új fénypontja lehet a játszótérnek.  A terméket alacsony esésmagassága és méretei alapján óvodások és kisiskolások számára ajánljuk elsősorban.

A vázszerkezet és egyben állványzat hajlított, porfestéssel színezett acélcsőből készül, ez a betonozható lábazat is. Az oszlopok végét anyagában színezett, árnyékolásra is alkalmas, HDPE műanyagból formázott motívumok zárják. A dobogóra feljutni a cicák által közre fogott, teljesen zárt lépcsőkön lehet. A terméket kompletten kínáljuk, így annak része a képen látható, rozsdamentes fém csúszdalap is.

Ez a csúszdalap a nap sugarainak hatására felmelegedhet, ezért a játékélmény megtartásához kérjük, telepítésnél vegye figyelembe a játék tájolását is!

TÖMEG 120 kg
MÉRETEK 4200 x 900 x 2500 mm
AJÁNLOTT KORCSOPORT

2-10 éves kor között

ALAPANYAG

A fém részek, mászó-és fogódzó elemek színterezett acélcsőből, a kiegészítők HDPE műanyagból készülnek. A termék része a rozsdamentes fém csúszdalap. Az ablakokon áttetsző plexi van.

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

950 mm

 

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

725.170 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
63.500 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g