Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Közterületi játszóterekre, iskolákba ajánlott sok funkciós, három tornyú játékvár, amit a 3 év feletti gyermekek részére ajánlunk.

Ez egy három csúszdás, három tornyot tartalmazó vár, ahol a három tornyot egymással kötélhíd és csőalagút köti össze. Az egyik toronyba ( 1,2 m dobogó magassággal) egy hajlított, függőleges fém mászórúdon lehet feljutni. Ennek a toronynak az aljában kapott helyet az OXO készségfejlesztő logikai játék is. Innen továbbhaladni a másik toronyba a zárt, igazán izgalmas csőalagúton át lehet. A középső toronyba ( 1,4 m dobogó magassággal) a másik feljutási lehetőség a köteles rámpa, lejutni itt is a csúszdán lehet. A harmadik, egyik oldalán mászófalas toronyba ( 1,2 m dobogó magassággal)  átjutni láncos lépegetőn lehet, próbára téve a gyermek egyensúlyérzékét is. Ebből a toronyból a földre jutni ismét a csúszdán lehet.

TÖMEG 1100 kg
MÉRETEK 6500 x 5100 x 3200 mm
AJNÁLOTT KORCSOPORT

3-14 év között

ALAPANYAG

I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott szibériai vörös fenyő

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

1400 mm

DOBOGÓ MAGASSÁGA

1400 mm

 

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

1.979.930 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
317.500 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g