Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok
   
   
 

 

Az elsősorban óvodákba, közterületi játszóterekre ajánlott, játszótéri szabvány szerint tanúsított Hajó termékünk két fő részből áll.

Együttvéve olyan komplex játszótéri elem, amely változatos játékfunkciókkal és eszközökkel kínál kreatív és fejlesztő játékélményt az óvodás és kisiskolás korosztály számára.

A hajó 65 cm dobogómagasságú toronyrésze alatt mászóalagút van elhelyezve, lehetőséget adva a bújócskának, mászásnak. A toronyban elhelyezett távcső tovább színesíti a játékot. Itt kapott helyet a fémcsúszda is. Innen kötélalagúton juthatunk át a hajó orr részébe, amely azonosan alacsony, vagyis 65 cm-es dobogómagasságú játékrész. Innen lejutni a talajszintre rámpán vagy mászófalon tudunk. Aki igazán bátor, az kipróbálhatja az orrvitorlán szerelvényezett mászógumós mászókötelet is.

 

TÖMEG 330 kg
MÉRETEK 5500 x 2000 x 2000 mm
AJÁNLOTT KORCSOPORT

2-8 év között

ALAPANYAG

Porfestett fém lábazatelemek, UV stabil, színezett rétegelt lemez, HDPE műanyag lapok

LEGNAGYOBB ESÉSMAGASSÁG

650 mm

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

760.730 Ft
Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel 
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül
63.500 Ft

 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g