Álomhajó

Elérhetőség bruttó ár:

11391900 Ft

Az Álomhajó három fő részből áll: az orr részben a Hajóskapitány kormánya 1,5 m dobogómagasságon a hajórész közepe, maga a híd. Ez a fő árbochoz csatlakozik. Ezt megkerülve acélbetétes kötélhálón lemászva juthatunk le a hajótestbe – a talajszintre, a fa lábazatok közé. Ha mégsem mászunk le és maradunk az 1,5m-es dobogómagasságon az orr részben, ott logikai játékokkal játszhatunk, távcsövekkel szemlélődhetünk, a kalóztámadások ellen jól használható, a falba épített forgatható ágyukkal „lövöldözhetünk”. Erről a dobogómagasságról lehetőség van kimászni egy mászó-köves mászó falon is, illetve szemközt leereszkedni egy hajlított, fém mászórúdon. Lejjebb lépve erről a szintről az 1,2 m dobogómagasságon OXO amőbajátékkal játszhatunk, logikai játékot vagy tovább haladhatunk a következő játékegységbe. Az Orr részhez kapcsolódóan, a földről megközelítve szinte különálló „pihenő” egységként helyet kapott egy 120 cm-es fészekhinta is, amely a földhöz lánccal rögzül.

A felépítmény az Álomhajó középső részeként egy igazi kalandpálya, hiszen az itt elhelyezett mászó alagút-rendszerben minden vagányságra szükség lesz. Az 1,2 m dobogómagasságon kialakított fedélzeten az Orrból kétoldali, fedett tornyokba jutunk, onnan tovább pedig a Tat részbe is lehet folytatni a mászást. A tornyok egyikéből beülő karos csúszdán, másikból merev, de hajlított létrán juthatunk le a talajszintre. Az 1,2 m dobogómagasságú Tat részbe eljutni szintén több úton lehetséges: átmászva az alagúton, vagy a talajról mászó hálón, illetve a szemközti oldalon elhelyezett fém, hullámos mászórúdon felkapaszkodva. Ezen az 1,2m dobogómagasságon kitekintő ablakok kaptak még helyet. Innen feljebb lépve jutunk a hajó legvégére az 1,5 m dobogómagasságra, ahol fedett rész alól csúszhatunk le a dupla pályás beülő karos csúszdákon.

 

Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól.

Alapanyag: Bélmentes ragasztott fa, beülő karos csúszdák test, por festett fém elemek, 16 mm-es drótkötélbetétes kötél, műgyanta mászó kövek, üvegszál erősítésű beülő karos csúszdák

Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az 1,5 méteres esésmagasságnak megfelelően.)

 

A játszótéri eszköz bruttó átadási ára:

11.391.900 Ft

Telepítés munkadíja:
•  Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel
- az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül

1.651.000 Ft