Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok

Hintacsukló TYPE D+ 140 mm-es

Közterületre szánt hinták gyors és biztonságos rögzítéséhez. A hintacsukló kialakítása lehetővé teszi szögletes, kerek vagy rönk típusú fagerendáknál is az alkalmazását, mert a fagerendát átfúrva biztonságos rögzítést tesz lehetővé. A hintacsukló szárának végén 55 mm menet található, így különböző vastagságú fagerendákra is biztonságosan felszerelhető.

Közterületre és otthoni használatra is ajánljuk.

A hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszó betet zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel. A hinta szára 140 mm hosszú, melynek a végén 55 mm menetes rész található. Vandálbiztos kialakítású, leszereléséhez speciális szerszám szükséges.

Méret   M12 x 140 mm

Az ár 1db termékre értendő!

Az eszköz bruttó átadási ára:

1.500 Ft

 


 A termék a 

www.e-jatszoter.hu 

oldalon on-line megvásárolható.

   
  

Speciális fészekhintacsukló

Ezt a hintacsuklót ajánljuk minden fészekhintához és egyéb termékünkhöz, ahol fához kell rögzíteni a hintát. A hintacsukló kialakítása lehetővé teszi szögletes, kerek vagy rönk típusú fagerendáknál is az alkalmazását, mert a fagerendát átfúrva az ovális peremmel könnyen beállíthatjuk a hinta irányát úgy, hogy az később se mozduljon el. A hintacsukló szára 200 mm-es, melyen 130 mm hosszú menet található, így különböző vastagságú fagerendákra is biztonságosan felszerelhető.

Közterületre és otthoni használatra is ajánljuk.

A hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszó betet zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel. A hintacsukló szára 200 mm hosszú, melynek a végén 130 mm a menetes rész. A zökkenőmentes lengést, kettő csukló és egy forgó rész biztosítja. A csuklórész felett található ovális lemezzel könnyen és pontosan beállíthatjuk a hintacsukló lengésirányát. A hintacsukló alsó U alakú részére az összes hintánk könnyen csatlakoztatható az M8-as csavarral és önbiztosító anyával.

Szárhoszúság: 200 mm M16 menetes szár

Az ár 1db termékre értendő!

Az eszköz bruttó átadási ára:

16.510 Ft

 


 A termék a 

www.e-jatszoter.hu 

oldalon on-line megvásárolható.

   
 


 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g