Copyright 2018 - {www.csuszda.eu}. Minden jog fenntartva. A weboldalon közzétett lépek és információk csak a tulajdonos (Scheidl Lajos) engedélyével másolhatók. EU szabvány (MSZ EN-1176) óvodai, iskolai játszótér építés, közterületi eu konform játszótéri eszközök forgalmazása, játszótér tervezés és építés. Hinta, csuszda, mászóka, fajáték, rugós játék, gumiburkolat, gumitégla gumilap és játszótéri kiegészítők. Eséscsillapító talajok

Acélbetétes kötélből készült háló
(egyedi méretre gyártva)

Mászó háló, mely az acélbetétes, UV stabil, vandál biztos kötélnek és a roppantott műanyag csomópontoknak köszönhetően rendkívül strapabíró és tartós játszóeszköz. Meglévő játékszerre is felszerelhető, mint kiegészítő funkció, de önállóan fakeretre felszerelve is kedvelt játékszer. A mászó háló lyukbősége 25 cm x 25 cm vagy 30 cm x 30 cm. A mászó hálót egyedi méretezés és színösszeállítás alapján utólagosan a kívánt méretre készítjük.

 

A mászó háló végeire M10-es menetes szár kerül rögzítésre préselt alumínium hüvellyel, mely segítségével rögzíthetjük a mászó hálót a kerethez.

Alapanyag: Acélbetétes, sodrott UV stabil kötél, kötélelemek

Az eszköz bruttó átadási ára:

29.020 Ft/m2

 


 A termék a 

www.e-jatszoter.hu 

oldalon on-line megvásárolható.

   
  


 

Iskolai, óvodai és közterületi, EU-szabvány minősített udvari játszótéri eszközök - kedvezményes áron!


 

             
             
             

 

Kérjen árajánlatot


  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Keresés

f t g